برای نگهداری مواد غذایی داخل کنسرو  ماده ای بنام اتیلن دیامین تترا استیک اسید( ای دی تی اِ ) افزوده میشود و در رب هم ماده ای بنام استات سدیم  که اگر زده نشود  رب در عرض 4 روز کپک میزند، اولین عارضه غذاهای کنسروی آنمی یا کم خونی هست. حال و حوصله نداری، چرت میزنی ،قدرت تفکر در حل مسائل را از دست میدهی و کندی ذهن و شعور  پیدا میکنی که اگر ادامه پیدا کند دچار آلزایمر میشوی ، تا حالا دقت کرده ا ید چقدر آلزایمر زیاد شده است  به خاطر خوردن غذاهای کنسروی مخصوصا کنسرو هایی که جنسشان از آلومینیوم هست.  گوجه برای تبدیل به رب باید پخته بشود که مهمترین ویتامین ان یعنی ویتامین سی از بین میرود و شما فقط یک تفاله گوجه فرنگی دارید که فقط میتواند رنگ به غذا بدهد وارزش غذایی ندارد.  چرا ما باید رب درست کنیم و چرا از گوجه خام برای مصرف استفاده نکنیم.

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 29 تیر 1388    | توسط: بابک نیری    | طبقه بندی: غذا های زیانبار،     | نظرات()